Škonzultace

Nenabízím jedno školení pro všechny. Obsah je vždy přizpůsoben na míru vaší značce a probereme i reálné příklady z vašeho oboru. Dostanete ode mě pracovní sešit s konkrétním tématem a body, od kterých se můžete ihned odrazit a nastartovat svoje sociální sítě. Zároveň budete mít z celého školení video záznam, takže se k němu budete moci kdykoli vrátit.

Protože se témata často opakují, připravila jsem jednotlivé balíčky. Na každé téma je vyhrazeno 90 minut nabitých informacemi – nebojte se žádné omáčky. Chci, abyste dostali maximální hodnotu.

Pokud máte pocit, že do žádné škatulky nezapadáte, napište mi a ráda vám připravím konzultaci na míru.

11-min
Instagram Reels
Naučte se s reels pracovat efektivně a posuňte svůj obsah na další úroveň!

Co to je, jak se vytváří a jak můžete tento trend využít pro růst vašeho účtu? Projdeme spolu konkrétní nastavení, prozradím vám zásady úspěšný reels a dostanete ode mě také nápady na témata reels pro vaši značku a 30 dalších tipů pro atraktivní obsah.

Cena: 2500 Kč
10-min
Jak pracovat s Canvou
Začněte kouzlit s grafikou!

Posuňte svou značku na další úroveň bez profesionálního grafika. Ukážu vám, jak pracovat s nástrojem Canva, který je zdarma a jak ho využívat pro konzistentní vzhled vaší značky.

Cena: 2500 Kč
9-min
Instagram Stories
Stories jsou populární, ale časově náročné. Nebo ne?! Ukážeme si, jak si vše usnadnit.

Jak si připravovat hezké stories na Instagramu, jak přesdílet příspěvky, jak interagovat s vašimi fanoušky a jaké nástroje vám mohou usnadnit práci? Jaké aplikace vám pomohou dělat krásnou grafiku? A co tam pořád dávat? Mrkneme na všechno a zároveň ode mě dostanete 30 tipů na obsah do stories na míru vašemu podnikání.

Cena: 2500 Kč
8-min
Spolupráce s značkami na Instagramu (vhodné pro influencery)
Jak působit profesionálně a domluvit si výhodné spolupráce?

Jste influencer a tápete, jak spolupracovat se značkami? Prozradím vám tajemství – pokud víte jak na to, není těžké vystoupit z davu, aby značky chtěly spolupracovat právě s vámi. Poradím vám, jak je oslovit a vyjednat si nejlepší podmínky, jak si sestavit media kit a co při oslovování nikdy nedělat.

Cena: 2500 Kč
7-min
Instagramové začátky
Provedu vás základy, na kterých můžete svůj profil postavit.

Projdeme správné nastavení profilu a aplikace, zabezpečení, vysvětlím vám, jak Instagram vlastně funguje a dostanete doporučení vhodných postupů a mnoho tipů pro začátek. Probereme, jaké jsou formáty příspěvků a jak je využívat, aby vám maximálně posloužily.

Cena: 2500 Kč