Copywriting

Taky jste slyšeli, že lidi už nečtou? Tomu nevěřte. Čtou pořád, ale jen to, co je vážně zaujme. A takové texty můžete mít i vy.

Budete díky nim budovat vztahy se svými zákazníky, image vaší značky a prodávat. Jak to uděláme? To už si vyberete sami. 

Když chcete profesionální texty bez starostí. Postarám se o ně.
Od A do Z.

Texty si chcete řešit sami, ale potřebujete si být jistí, že je děláte efektivně a správně. Neztrácejte čas.

Texty máte. Já vám zkontroluji gramatiku, srozumitelnost a navrhnu vylepšení. Na míru.

“Terezu jsme oslovili při předělávání webových stránek a ušetřila nám hodiny práce a trápení s obsahem. Mohli jsme se na ní 100% spolehnout a díky své samostatnosti nám dodala skvělé texty bez jakýchkoli starostí navíc.”

COPYWRITING
Napíšu to já

Připravím vám kvalitní texty, které budou mluvit k vašim zákazníkům a budou fungovat. Řeknete mi, co potřebujete, o víc se nemusíte starat. Nikdy nepíšu texty pro texty. Budeme dělat jen to, co má smysl a přinese vám výsledky.

Co otextuji? Webové stránky, kde zákazníci najdou všechno, co potřebují. Mailingovou kampaň, která nezapadne ve spamu. Příspěvky na Facebooku, které lidi baví. A blogové články, které pomáhají návštěvnosti webu i čtenářům.

Pomůžu vám s výběrem vhodným témat, s nastavením publikačního plánu i se základní analýzou klíčových slov.

Jak to probíhá?
01

Řeknete mi, co přesně potřebujete. A pokud si tím nejste jistí, tak mi zkuste popsat, co potřebujete vyřešit a jaké jsou vaše cíle. Na vhodnou formu textů už přijdeme spolu. Čím víc mi toho o sobě a vašem podnikání napíšete, tím lépe.

02

Budu se vás ptát. Na spoustu otázek. Pokud si to text žádá, budu se ptát i vašich zákazníků a potencionálních zákazníků. A díky těmto odpovědím nebudete mít texty “hmm-zase-něco-co-ani-nechci-číst” ale “tak-tohle-mě-fakt-zajímá”.

03

Píšu, vymýšlím, škrtám, tvořím. A posílám vám první návrh k vašim připomínkám. Ty následně zapracuji a odevzdám vám hotové texty. Voilá, je hotovo. A vy máte srozumitelné texty, které zákazníky neotravují a pomáhají vám prodávat.

COPYWRITING
Vy píšete, já radím

Píšete rádi a texty si chcete řešit převážně sami. Jenže jste se zasekli. Nevíte jak začít, nebo jak pokračovat. Na copy konzultacích probereme co potřebujete. Nasměruji vás, poradím, na co se zaměřit a dám vám zpětnou vazbu.

Můžeme se věnovat přesně tomu, co potřebujete. Co s klienty řeším nejčastěji?

  • Co textům chybí a jak to do nich dostat. Na co si dát pozor v jednotlivých částech webu, aneb proč by stránka O nás vůbec neměla být o vás. Co přesně chtějí vaši zákazníci slyšet a kde jim to můžete říct. Rozumí vám vaši zákazníci? A jestli ne, co s tím?

“Tereza mě na konzultaci nasměrovala správným směrem. Měla jsem pocit, že nevím co dřív, ani jestli to dělám správně. Během hodiny jsem měla mnohem jasněji.”
Jak to probíhá?
01

Po objednávce konzultace vám zašlu dotazník, ve kterém mi více popíšete, s čím chcete poradit. Následně se domluvíme se na konkrétním termínu online setkání. Já si zatím prostuduji všechny podklady, které mi pošlete.

02

V domluvený den proběhne hodinová online konzultace, která bude vycházet z vašich podkladů. Po hodině máme navíc 20 minut prostor na vaše další otázky, které vás v průběhu rozhovoru napadnou.

03

Poznámky můžete nechat na mně. Na závěr vám pošlu zápis, video záznam z konzultace a také doporučení dalších kroků, které vás dovedou ke skvělým textům. Zaručuji vám, že budete po konzultaci plní inspirace, připraveni psát dál.

S mnoha klienty máme konzultace na pravidelné měsíční bázi a jednotlivým tématům se věnujeme postupně. Tento způsob obzvlášť doporučuji, pokud chcete dělat kvalitní texty dlouhodobě a zároveň se nechcete zahtit, demotivovat a psaní si znechutit. 

“Původně jsme si myslela, že je naše úvodní stránka docela fajn a dělá, co má. Když jsem Terezu poprosila o korekturu a editaci, nestačila jsem se divit, jak text vyčistila a zpřehlednila.”
COPYWRITING
Hledáte třetí oko

Píšete rádi. Texty máte. Ale není to ono. Zkontroluji srozumitelnost, tón komunikace a jestli je poznat, co přesně chcete říct. Omrknu, zda spolu jednotlivé stránky a materiály ladí. Nemluví váš e-mail jinak než web? A pokud ano, tak jak vás mají lidé rozpoznat?

Díky “třetímu oku” neboli korektuře vaše texty upravím a vybrousím k dokonalosti.

Jak to probíhá?
01

Pošlete mi texty, které chcete zkontrolovat. Přidejte k nim omáčku okolo, třeba hlavní body, které by z textu měly být znát. Čím víc mi toho naposíláte, tím lépe, potřebuji vaši značku dobře poznat.

02

Na základě podkladů vám pošlu časový odhad korektury. S tím už pak nehneme, slibuji. Chci, abyste věděli, s čím můžete počítat. Odsouhlaseno? Pouštím se do práce.

03

Texty pečlivě prostuduji, přidám své komentáře, doporučení a návrh upraveného textu. Díky komentářům pochopíte, proč jsem jednotlivé úpravy udělala, a to vám pomůže při vašem dalším psaní.

Terka je neskutečný dříč, na kterého se člověk může spolehnout. Má vynikající organizační schopnosti a smysl pro detail.

Říjen 26, 2020
ŠTĚPÁN JANDL, YANEBA.CZ

S Terezou spolupracujeme již dlouho a velice rádi. Vždy splní naše představy nad očekávání a v termínu. Své práci skutečně rozumí a je velmi empatická, což se projevuje v každém, společně realizovaném projektu. Terezu mohu jedině doporučit.

Říjen 26, 2020
MARCELA SIMONOVA, NURTURE

Terka je akční, samostatná a proaktivní. Dokáže pracovat dle zadání klienta, ale zároveň má hlavu plnou vlastních nápadů, takže dokáže navrhnout i vlastní řešení, pokud klientovi inspirace schází. Dobře se orientuje v čase, není třeba ji hlídat, či uhánět a naopak dokáže zaurgovat ostatní. Spolupráci s ní doporučuji.

Červenec 2, 2021
LUCIE DRÁŽDILOVÁ, DEMEVEN.CZ

Lifechanger! Před spoluprací jsem neměla vůbec představu o tom, jestli to co dělám má smysl a dělám to dobře. Teď mám zvýšené sebevědomí, kdykoli budu potřebovat, můžu se podívat do manuálu a zvedne mi to náladu, byla to pro mě i zpětná vazba mé práce. Mám představu o tom, jak si můžu pomoct i sama a mám chuť to zase rozjet. Nemám pocit, že jsem v bludném kruhu, nebo zatlačená do kouta. Jednoduše SUPER!

Září 27, 2021
TEREZA ŠIMONOVÁ, MUAH
E-BOOK ZDARMA

5 tipů pro úspěšný Instagram
Sepsala jsem pro vás ty nejlepší rady a tipy pro úspěšný Instagram. Nechte si je poslat do svého e-mailu.
NEJSTE SI JISTÍ, CO PŘESNĚ POTŘEBUJETE, ALE

víte, že chcete extra texty?