Sociální sítě

Plácáte se na sociálních sítích jak ryba na suchu, zkoušíte to pořád dokola a už vám to přerůstá přes hlavu? Chápu vás.

Doby, kdy jste mohli vybudovat úspěšný profil bez hlubších znalostí jsou už dávno pryč. Trendy, aktualizace, novinky, statistiky i doporučené postupy sleduji za vás. A provedu vás krok za krokem, abyste se o své sítě starali chytře, efektivně a perspektivně. 

Školení a konzultace v jednom. Naučím vás vše, co potřebujete pro úspěšné sociální sítě.
O svoje sítě se chcete starat sami, ale nechcete trávit hodiny pokusy a omyly.
Máte účet správně zabezpečený? Publikujete kvalitní obsah? Používáte správně hashtagy? Mrknu vám na to.
Školení nebo konzultace? Trochu obojí. Na míru pro každého.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ
Online Škonzultace

Školení nebo konzultace? To nejlepší z obou. Naučím vás vše, co potřebujete pro úspěšné sociální sítě. Neustále se vzdělávám, absolvuji kvalitní kurzy a sleduji trendy, takže vy už to dělat nemusíte.

Školení bude 100% na míru – vašemu podnikání, času i finančním možnostem.

Je pro všechny, kteří si chtějí sítě spravovat sami, ale trochu v tom plavou. Pro jednotlivce i skupiny.

Jak je to teď
  • Jste zahlcení, ztracení a plácáte se v tom.

  • Nemáte žádnou strategii.

  • Nevíte, co máte na ty sítě pořád dávat.

  • Máte pocit, že vás to stojí moře času a nic to nepřináší.

  • Nemáte jednotnou komunikaci.

  • Snažíte se mluvit ke všem.

A nebylo by tohle lepší?
  • Díky promyšlené strategii a chytrým nástrojům šetříte svůj čas.

  • Víte, co vaše publikum zajímá a každý váš příspěvek má nějaký důvod.

  • Vidíte, že má vaše aktivita smysl, což vám dodává motivaci.

  • Vás obsah lidi baví a publikum roste.

  • Vaše sítě pracují pro vás – ať už se chcete zviditelnit nebo prodávat produkty.

Jak je to teďy
  • Jste zahlcení, ztracení a plácáte se v tom.

  • Nemáte žádnou strategii.

  • Nevíte, co máte na ty sítě pořád dávat.

  • Máte pocit, že vás to stojí moře času a nic to nepřináší.

  • Nemáte jednotnou komunikaci.

  • Snažíte se mluvit ke všem.

A nebylo by tohle lepší?
  • Díky promyšlené strategii a chytrým nástrojům šetříte svůj čas.

  • Víte, co vaše publikum zajímá a každý váš příspěvek má nějaký důvod.

  • Vidíte, že má vaše aktivita smysl, což vám dodává motivaci.

  • Vás obsah lidi baví a publikum roste.

  • Vaše sítě pracují pro vás – ať už se chcete zviditelnit nebo prodávat produkty.

Nejoblíbenější témata škonzultací

Nenabízím jedno školení pro všechny. Obsah je vždy přizpůsoben na míru vaší značce a probereme i reálné příklady z vašeho oboru. Dostanete ode mě pracovní sešit s konkrétním tématem a body, od kterých se můžete ihned odrazit a nastartovat svoje sociální sítě. Zároveň budete mít z celého školení video záznam, takže se k němu budete moci kdykoli vrátit.

Protože se témata často opakují, připravila jsem jednotlivé balíčky. Na každé téma je vyhrazeno 90 minut nabitých informacemi – nebojte se žádné omáčky. Chci, abyste dostali maximální hodnotu.

Pokud máte pocit, že do žádné škatulky nezapadáte, napište mi a ráda vám připravím konzultaci na míru.

INSTAGRAMOVÉ ZAČÁTKY A FORMÁTY PŘÍSPĚVKŮ

Projdeme správné nastavení profilu a aplikace, zabezpečení, vysvětlím vám, jak Instagram vlastně funguje a dostanete doporučení vhodných postupů a mnoho tipů pro začátek. Probereme, jaké jsou formáty příspěvků a jak je využívat, aby vám maximálně posloužily.

SPOLUPRÁCE SE ZNAČKAMI NA INSTAGRAMU

Jste influencer a tápete, jak spolupracovat se značkami? Prozradím vám tajemství – pokud víte jak na to, není těžké vystoupit z davu, aby značky chtěly spolupracovat právě s vámi. Poradím vám, jak je oslovit a vyjednat si nejlepší podmínky, jak si sestavit media kit a co při oslovování nikdy nedělat.

INSTAGRAM STORIES

Jak si připravovat hezké stories na Instagramu, jak přesdílet příspěvky, jak interagovat s vašimi fanoušky a jaké nástroje vám mohou usnadnit práci? Jaké aplikace vám pomohou dělat krásnou grafiku? A co tam pořád dávat? Mrkneme na všechno a zároveň ode mě dostanete 30 tipů na obsah do stories na míru vašemu podnikání.

JAK PRACOVAT S CANVOU

Posuňte svou značku na další úroveň bez profesionálního grafika. Ukážu vám, jak pracovat s nástrojem Canva, který je zdarma a jak ho využívat pro konzistentní vzhled vaší značky.

INSTAGRAM REELS

Co to je, jak se vytváří a jak můžete tento trend využít pro růst vašeho účtu? Projdeme spolu konkrétní nastavení, prozradím vám zásady úspěšný reels a dostanete ode mě také nápady na témata reels pro vaši značku a 30 dalších tipů pro atraktivní obsah.

JAK PSÁT TEXTY NA SOCIÁLNÍ SÍTĚ

Sociální sítě nejsou jenom o fotkách. Správné texty vám pomůžou s růstem vašeho účtu. Probereme jejich základ, dostanete praktické tipy i zásobník textů, když nebudete vědět kam sáhnout.

Ušetřete měsíce trápení a tápání, čas už nikdy nevrátíte zpátky. Díky mentoringu budete na sociálních sítích jako ryba ve vodě.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ
Mentoring

Chcete se o své sociální sítě starat sami, ale potřebujete chvíli vést za ruku, abyste svou značku nepoškodily špatnou strategií, chybami a nestrávili moře času zkoušením “zaručených rad”?

Naučím vás všechno, co vím a dostanete moji 100% podporu i know-how.

Mentoring je pro všechny, kdo to s Instagramem myslí vážně

Pokud si chcete svoje sociální sítě spravovat sami, potřebujete je pochopit a naučit se na nich fungovat efektivně. Jinak vám dřív nebo později dojde dech a sítě vás převálcují. V třítýdenním intenzivním mentoringu vás naučím všechno, co jsem sama za posledních pět let zkoušela a v čem jsem se vzdělávala – vše 100% přizpůsobené na míru vám.

Mentoring standardně probíhá 3 týdny, v každém týdnu máme 2 důležité lekce, které vás o kus posunou. (Pokud by vám frekvence nevyhovovala, je možné se individuálně domluvit na rozložení mentoringu do delšího časového úseku.)

Co mentoring obsahuje?

  • 6 dvouhodinových online setkání jen pro vás, včetně konkrétních nápadů, které můžete ihned realizovat

  • Video záznamy ze všech online callů, abyste se k nim mohli kdykoli vrátit.

  • Po dobu mentoringu máte mou přednostní podporu v soukromých zprávách – cokoli vám nebude jasného, můžete se doptat.

  • Pracovní sešity s konkrétními úkoly, od kterých se můžete ihned odrazit a nastartovat svoje sociální sítě.

  • Exkluzivní přístup do Facebook skupiny, kam budu do budoucna dávat všechny aktualizace, které by vás mohly zajímat.

1. CALL - NASTAVENÍ STRATEGIE
Podíváme se, jak chcete na sociálních sítích působit a co je pro to třeba udělat. Probíhá to formou interaktivního workshopu, ze kterého získáte komunikační manuál ke své značce.
2. CALL - DRUHY PŘÍSPĚVKŮ A JAK JE VYUŽÍT
Zjistíte, jak jednotlivé druhy příspěvků využívat ve svůj prospěch, na co se zaměřit v textu a na co v grafice. Dám vám konkrétní nápady na příspěvky pro váš obor a probereme využití Instastories.
3. CALL - REELS
Důležitý a technicky nejnáročnější druh příspěvků si zaslouží větší prostor. Naučím vás reels vytvářet efektivně a kvalitně zároveň. Odbouráme váš strach před kameru.
4. CALL - SLEDUJÍCÍ A VY

Ať už to jsou vaši sledující, nebo vaše “konkurence”. Řekneme si, jak budovat aktivní publikum na sociálních sítích, jak správně komunikovat a jak navazovat spolupráce se značkami nebo dalšími tvůrci.

5. CALL - PŘÍPRAVA OBSAHU BEZ STRESU
Mám pro vás ty nejlepší tipy, které vám ušetří čas při přípravě vašeho obsahu. Ukážeme si aplikace, které vám vše zjednoduší a zprofesionalizují, povím vám, na co dát pozor a jak správně plánovat.
6. CALL - VYHODNOCENÍ A VYPUŠTĚNÍ

Na našem posledním online setkání vás naučím číst reporty a statistiky, abyste si podle nich mohli přizpůsobovat obsah, který bude fungovat nejvíc. A pak vás už vypustím. Za měsíc se potkáme ještě jednou a budete se moci na cokoli doptat.

SOCIÁLNÍ SÍTĚ
Audit účtu

Sociální sítě si spravujete sami, ale máte pocit, že to není ono. Nejste si jistí, jestli máte účet správně zabezpečený, nevíte, jestli to děláte správně a kde máte mezery. Vědět to ale chcete. A proto tu jsem já. Zkontroluji vám vaše technické nastavení, zhodnotím dosavadní komunikaci, mrknu na statistiky a dám doporučení, jak vaše sociální sítě vylepšit a jakému obsahu se věnovat.

Jak to probíhá?
01
Po objednání auditu vám zašlu dotazník k vašemu podnikání, ve kterém si vše upřesníme a dohodneme se na termínu dodání.
02
Po pročtení dotazníku se spojíme na online callu a ujasníme si vše potřebné. V tomto kroku mi zároveň předáte heslo ke svému účtu na Instagramu. Pouštím se do práce.
03
V domluvený termín ode mě dostanete vypracovaný audit vašich sociálních sítí spolu s doporučením pro další postup. Od tohoto dokumentu se ihned můžete odrazit a realizovat potřebné změny.

Terka je neskutečný dříč, na kterého se člověk může spolehnout. Má vynikající organizační schopnosti a smysl pro detail.

Říjen 26, 2020
ŠTĚPÁN JANDL, YANEBA.CZ

S Terezou spolupracujeme již dlouho a velice rádi. Vždy splní naše představy nad očekávání a v termínu. Své práci skutečně rozumí a je velmi empatická, což se projevuje v každém, společně realizovaném projektu. Terezu mohu jedině doporučit.

Říjen 26, 2020
MARCELA SIMONOVA, NURTURE

Terka je akční, samostatná a proaktivní. Dokáže pracovat dle zadání klienta, ale zároveň má hlavu plnou vlastních nápadů, takže dokáže navrhnout i vlastní řešení, pokud klientovi inspirace schází. Dobře se orientuje v čase, není třeba ji hlídat, či uhánět a naopak dokáže zaurgovat ostatní. Spolupráci s ní doporučuji.

Červenec 2, 2021
LUCIE DRÁŽDILOVÁ, DEMEVEN.CZ

Lifechanger! Před spoluprací jsem neměla vůbec představu o tom, jestli to co dělám má smysl a dělám to dobře. Teď mám zvýšené sebevědomí, kdykoli budu potřebovat, můžu se podívat do manuálu a zvedne mi to náladu, byla to pro mě i zpětná vazba mé práce. Mám představu o tom, jak si můžu pomoct i sama a mám chuť to zase rozjet. Nemám pocit, že jsem v bludném kruhu, nebo zatlačená do kouta. Jednoduše SUPER!

Září 27, 2021
TEREZA ŠIMONOVÁ, MUAH
NEJSTE SI JISTÍ, CO PŘESNĚ POTŘEBUJETE, ALE

víte, že takhle to dál nejde?